Taraftarlardan Körfez’e tatlı ziyaret!

Spor 21.09.2023 - 11:24, Güncelleme: 21.09.2023 - 11:24
 

Taraftarlardan Körfez’e tatlı ziyaret!

Uzun yıllar Kocaelispor’un tribün liderliğini yapan Metin Öztürk’ün öncülüğünde, yine tribünlerin vazgeçilmez isimlerinden olan “Arap Osman” lakabı ile bilinen Osman Sınmaz ile beraberindeki kalabalık bir grup, Kocaelispor’un önceki gün yapılan antrenmanını ziyaret etti.

Son üç haftada alınan galibiyetlerle zirvede iddialı bir noktaya gelen Yeşil Siyahlı takımı ziyaret eden taraftarlar, kulüp başkanı Engin Koyun, teknik direktör Ertuğrul Sağlam ve takım futbolcularına tatlı ikramında bulundu. TAKIMA MORAL VERDİLER Buluşma sırasında takım futbolcularına seslenen tribün liderlerinden Metin Öztürk ve Osman Sınmaz, “Son haftalarda aldığınız sergi galibiyetler hepimizin yüzünü güldürdü. Bu takımın önümüzdeki sezon Süper Lig’de boy göstereceğine yürekten inanıyoruz. Bu yüzden bütün bir Kocaelispor camiası ve özellikle de tribünleri olarak her sonuç ve ortamda takımımızın destekçisi olacağız” açıklamasında bulundu.   “BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ” Kocaelispor Kulübü Başkanı Engin Koyun ile teknik patron Ertuğrul Sağlam da verilen desteği çok önemsediklerini, 12. adam olarak taraftarın desteği ile yollarına kayıpsız gitmek istediklerini dile getirdi. Öte yandan gerçekleşen ziyarete katılanlar arasında Hodri Meydan tribün liderlerinden Haluk Bozo ile Körfez ilçenin eski profesyonel futbolcularından Hasan Furuncu ve Cengiz Furuncu da yer aldı.
Uzun yıllar Kocaelispor’un tribün liderliğini yapan Metin Öztürk’ün öncülüğünde, yine tribünlerin vazgeçilmez isimlerinden olan “Arap Osman” lakabı ile bilinen Osman Sınmaz ile beraberindeki kalabalık bir grup, Kocaelispor’un önceki gün yapılan antrenmanını ziyaret etti.

Son üç haftada alınan galibiyetlerle zirvede iddialı bir noktaya gelen Yeşil Siyahlı takımı ziyaret eden taraftarlar, kulüp başkanı Engin Koyun, teknik direktör Ertuğrul Sağlam ve takım futbolcularına tatlı ikramında bulundu.

TAKIMA MORAL VERDİLER

Buluşma sırasında takım futbolcularına seslenen tribün liderlerinden Metin Öztürk ve Osman Sınmaz, “Son haftalarda aldığınız sergi galibiyetler hepimizin yüzünü güldürdü. Bu takımın önümüzdeki sezon Süper Lig’de boy göstereceğine yürekten inanıyoruz. Bu yüzden bütün bir Kocaelispor camiası ve özellikle de tribünleri olarak her sonuç ve ortamda takımımızın destekçisi olacağız” açıklamasında bulundu.

 

“BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ”

Kocaelispor Kulübü Başkanı Engin Koyun ile teknik patron Ertuğrul Sağlam da verilen desteği çok önemsediklerini, 12. adam olarak taraftarın desteği ile yollarına kayıpsız gitmek istediklerini dile getirdi. Öte yandan gerçekleşen ziyarete katılanlar arasında Hodri Meydan tribün liderlerinden Haluk Bozo ile Körfez ilçenin eski profesyonel futbolcularından Hasan Furuncu ve Cengiz Furuncu da yer aldı.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.