19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024
Mustafa Arslan
Köşe Yazarı
Mustafa Arslan
 

GEBZE CHP YENİ BİR ATILIM YAPAR MI?

CHP Türkiye’nin önemli partilerindendir, kimse beğenmese bile bu ülkenin anamuhalefet partisidir. Yerelde ise CHP’nin daha güçlü ve daha istekli olması gerekir. Zira, mecliste grubu olduğu gibi yerel yönetimlerin eksiklerini de en fazla dile getirmesi gereken partidir. Gebze CHP İsmet Kara’nın ilk döneminin ardından bana göre gereken ivmeyi bir türlü yakalayamamıştır. Buna ilçe yönetimlerinin yetersizliğini de eklerseniz ne demek istediğim daha iyi anlaşılır. Bugün ise ailesinden birçok isim gibi kendisini de yıllardır tanıdığımız Gökhan Orhan’ın Gebze adına ne zaman atılım yapacağını bekliyoruz. Gökhan Orhan iyi niyetle bir şeyler yapmaya çalıştı ama yeterli olmadı. Bir de araya pandemi süreci girince yapılanlar da unutuldu gitti. Bugün artık pandemiye rağmen hayat devam ediyor ve partiler sokağa inmeye başladı. Pandemi yokmuş gibi birçok alanda hayat devam ediyor. Eskiden virüsten bir kişi ölünce bakan dahil hepimiz ağlıyorduk, şimdi ise 230 civarında günlük insan ölüyor, kimsenin umurunda değil. Ancak çok yakınlarımızdan biri vefat edince virüsün yeniden insanı öldürdüğünü anlıyoruz. Dün Gebze CHP’nin basın toplantısı vardı, Başkan Orhan yapılamayan hemen her şeyi pandemiye başladı ama bundan sonra daha aktif olacaklarını söyledi. Umarım öyle olur ve Gebze CHP hak edilen bir muhalefet anlayışı ile yola devam eder. Başkan Orhan’ın ayrıca Gebze’nin Büyükşehirli olma süreci ile ilgili açıklamalarını hep doğru buldum ancak bunun doğruluğunu CHP il başkanına da anlatması gerekir. Sadece bu işi Gebze olarak bizim konuşmamız yeterli olmaz. Siyaset yapan ilçe başkanlarının il başkanları da aynı şeyleri söylemeli. KARAMOLLAOĞLU GEBZE’YE GELİYOR Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu yarın kongre için Gebze’ye geliyor. Tek adaylı kongrede Başkan Karamollaoğlu’nun daha sonra partililerle de basına kapalı bir toplantı yapacağını öğrendik. Herkesin bildiği gibi Gebze Milli Görüş’ün çok güçlü olduğu yer. Rahmetli Erbakan vefatından kısa bir süre önce de; “Gebze Milli Görüş’ün kalesidir” ifadesini kullanmıştı. Kongreye katılımın fazla olacağını düşünüyorum. Kongre sonrasında hızlı bir çalışma içerisinde olacaklarını ifade eden Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel; “Kongre ile birlikte sesli devrimlere başlayacağız” dedi. Bakalım süreçte ve sonrasında Gebze’de daha neler olacak?  
Ekleme Tarihi: 22 Ekim 2021 - Cuma

GEBZE CHP YENİ BİR ATILIM YAPAR MI?

CHP Türkiye’nin önemli partilerindendir, kimse beğenmese bile bu ülkenin anamuhalefet partisidir. Yerelde ise CHP’nin daha güçlü ve daha istekli olması gerekir. Zira, mecliste grubu olduğu gibi yerel yönetimlerin eksiklerini de en fazla dile getirmesi gereken partidir. Gebze CHP İsmet Kara’nın ilk döneminin ardından bana göre gereken ivmeyi bir türlü yakalayamamıştır. Buna ilçe yönetimlerinin yetersizliğini de eklerseniz ne demek istediğim daha iyi anlaşılır. Bugün ise ailesinden birçok isim gibi kendisini de yıllardır tanıdığımız Gökhan Orhan’ın Gebze adına ne zaman atılım yapacağını bekliyoruz. Gökhan Orhan iyi niyetle bir şeyler yapmaya çalıştı ama yeterli olmadı. Bir de araya pandemi süreci girince yapılanlar da unutuldu gitti. Bugün artık pandemiye rağmen hayat devam ediyor ve partiler sokağa inmeye başladı. Pandemi yokmuş gibi birçok alanda hayat devam ediyor. Eskiden virüsten bir kişi ölünce bakan dahil hepimiz ağlıyorduk, şimdi ise 230 civarında günlük insan ölüyor, kimsenin umurunda değil. Ancak çok yakınlarımızdan biri vefat edince virüsün yeniden insanı öldürdüğünü anlıyoruz.

Dün Gebze CHP’nin basın toplantısı vardı, Başkan Orhan yapılamayan hemen her şeyi pandemiye başladı ama bundan sonra daha aktif olacaklarını söyledi. Umarım öyle olur ve Gebze CHP hak edilen bir muhalefet anlayışı ile yola devam eder.

Başkan Orhan’ın ayrıca Gebze’nin Büyükşehirli olma süreci ile ilgili açıklamalarını hep doğru buldum ancak bunun doğruluğunu CHP il başkanına da anlatması gerekir. Sadece bu işi Gebze olarak bizim konuşmamız yeterli olmaz. Siyaset yapan ilçe başkanlarının il başkanları da aynı şeyleri söylemeli.

KARAMOLLAOĞLU GEBZE’YE GELİYOR

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu yarın kongre için Gebze’ye geliyor. Tek adaylı kongrede Başkan Karamollaoğlu’nun daha sonra partililerle de basına kapalı bir toplantı yapacağını öğrendik. Herkesin bildiği gibi Gebze Milli Görüş’ün çok güçlü olduğu yer. Rahmetli Erbakan vefatından kısa bir süre önce de; “Gebze Milli Görüş’ün kalesidir” ifadesini kullanmıştı. Kongreye katılımın fazla olacağını düşünüyorum. Kongre sonrasında hızlı bir çalışma içerisinde olacaklarını ifade eden Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel; “Kongre ile birlikte sesli devrimlere başlayacağız” dedi. Bakalım süreçte ve sonrasında Gebze’de daha neler olacak?

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.