Mustafa Arslan
Köşe Yazarı
Mustafa Arslan
 

DİNDAR NESİLDEN KUR’AN’A TEKME ATANA!

Bu toplumun en büyük sıkıntısı aile bağlarının yok olması ve ahlakı değerlerin yerle bir edilmesidir. Hayat pahalılığı, zamlar, enflasyon ve günlük sıkıntılar bir gün geçer ama aile bağlarının, akrabalık bağlarının yok edilmesi düşündürücüdür. Zaten, yabancılar bunu her ortamda söylemiştir, Türk insanının yıkmak için önce aile bağlarının yok edilmesi gerekir diye…Sağolsunlar (!) bizim de katkılarımızla hepsinde başarılı oldular. Bugün televizyonlarda yayınlanan kadın programlarının iğrençliklerini birileri size 15 -20 yıl önce anlatsa inanmaz, toplumun ayağa kalkacağını söylerdiniz ama şimdi hepimize doğal geliyor. 15-20 sen önce birileri size amca-dayı, hala –teyze çocuklarının birbirini tanıyamaz hale geleceğini söylese güler geçerdiniz ama bugün hep birlikte bu noktaya geldik.  Eskiden çağdaş geçinmenin de, muhafazakar yaşamın da bir özelliği, bir ayrıcalığı vardı şimdi kimin çağdaş, kimin muhafazakar olduğunu, kimin inançlı, kimin ateist olduğunu bile anlamakta güçlük çekiyoruz. Hani bir söz var ya; “İnandığı gibi yaşamayanlar bir süre sonra yaşadığı gibi inanmak zorunda kalır” diye…tam da o günleri yaşıyoruz.  Rahmetli Erbakan Milli Görüş’e slogan olarak; “Önce ahlak ve maneviyat” derken bu işi sadece bir slogan olarak algılıyordum ama öyle değilmiş. Bu işi bugün çok daha iyi anlıyoruz. Bu toplum; “Dindar nesil oluşturalım” derken Kur’an’a tekme atan bir nesil haline gelmişse bunun çok iyi sorgulanması gerekir. Bırakın tekme atan ve onu çekeni, bütün sınıfın da bu olaya komple güldüğünü de kimse kulak ardı etmemeli. Bu millet de bu nesil de sanki biz değiliz gibi….Önce kimliksizleştirdiler, sonra da ahlakı ve aileyi yok etmeye çalışıyorlar…Onlar da yok olunca zaten dışarıdan düşman aramaya gerek yok…Sanırım siz de böyle düşünüyorsunuzdur… DEVLET BAHÇELİ’YE OSMANAĞA TEŞEKKÜRÜ MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli iki milletvekili ile birlikte Meclis başkanlığına önerge vererek Giresunlu Topal Osman’ın itibarının resmen de iade edilmesini istedi. Aslında bir halk kahramanı olan Topal Osman, Giresunluların gönlünde zaten hep itibarlı bir kişilikti. Bahçeli’nin bu çıkışını anlamlı bulan çok sayıda Giresunlu, bu önerge için Devlet Bahçeli’ye teşekkür etti. Bir çok cephede gönüllü alaylar kurarak savaşan Osman Ağa’nın gerçek kimliği ile anılmasının önemli olduğunu düşünüyorum. Bir Giresunlu olarak da önerge için MHP Genel başkanı Devlet Bahçeli’ye teşekkür ediyorum.    
Ekleme Tarihi: 10 Haziran 2022 - Cuma

DİNDAR NESİLDEN KUR’AN’A TEKME ATANA!

Bu toplumun en büyük sıkıntısı aile bağlarının yok olması ve ahlakı değerlerin yerle bir edilmesidir. Hayat pahalılığı, zamlar, enflasyon ve günlük sıkıntılar bir gün geçer ama aile bağlarının, akrabalık bağlarının yok edilmesi düşündürücüdür. Zaten, yabancılar bunu her ortamda söylemiştir, Türk insanının yıkmak için önce aile bağlarının yok edilmesi gerekir diye…Sağolsunlar (!) bizim de katkılarımızla hepsinde başarılı oldular. Bugün televizyonlarda yayınlanan kadın programlarının iğrençliklerini birileri size 15 -20 yıl önce anlatsa inanmaz, toplumun ayağa kalkacağını söylerdiniz ama şimdi hepimize doğal geliyor. 15-20 sen önce birileri size amca-dayı, hala –teyze çocuklarının birbirini tanıyamaz hale geleceğini söylese güler geçerdiniz ama bugün hep birlikte bu noktaya geldik. 
Eskiden çağdaş geçinmenin de, muhafazakar yaşamın da bir özelliği, bir ayrıcalığı vardı şimdi kimin çağdaş, kimin muhafazakar olduğunu, kimin inançlı, kimin ateist olduğunu bile anlamakta güçlük çekiyoruz. Hani bir söz var ya; “İnandığı gibi yaşamayanlar bir süre sonra yaşadığı gibi inanmak zorunda kalır” diye…tam da o günleri yaşıyoruz. 
Rahmetli Erbakan Milli Görüş’e slogan olarak; “Önce ahlak ve maneviyat” derken bu işi sadece bir slogan olarak algılıyordum ama öyle değilmiş. Bu işi bugün çok daha iyi anlıyoruz. Bu toplum; “Dindar nesil oluşturalım” derken Kur’an’a tekme atan bir nesil haline gelmişse bunun çok iyi sorgulanması gerekir. Bırakın tekme atan ve onu çekeni, bütün sınıfın da bu olaya komple güldüğünü de kimse kulak ardı etmemeli. Bu millet de bu nesil de sanki biz değiliz gibi….Önce kimliksizleştirdiler, sonra da ahlakı ve aileyi yok etmeye çalışıyorlar…Onlar da yok olunca zaten dışarıdan düşman aramaya gerek yok…Sanırım siz de böyle düşünüyorsunuzdur…
DEVLET BAHÇELİ’YE OSMANAĞA TEŞEKKÜRÜ
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli iki milletvekili ile birlikte Meclis başkanlığına önerge vererek Giresunlu Topal Osman’ın itibarının resmen de iade edilmesini istedi. Aslında bir halk kahramanı olan Topal Osman, Giresunluların gönlünde zaten hep itibarlı bir kişilikti. Bahçeli’nin bu çıkışını anlamlı bulan çok sayıda Giresunlu, bu önerge için Devlet Bahçeli’ye teşekkür etti. Bir çok cephede gönüllü alaylar kurarak savaşan Osman Ağa’nın gerçek kimliği ile anılmasının önemli olduğunu düşünüyorum. Bir Giresunlu olarak da önerge için MHP Genel başkanı Devlet Bahçeli’ye teşekkür ediyorum.  

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.